tisdag 13 oktober 2009

Ugnspannkaka




Idag blev det ugnspannkaka på mig och lille gutt till middag...hade så himla lust på pannkaka idag men varken orkade eller hade tid att stå vid spisen så länge..så då blev det i ugnen ist :-) inte speciellt sunt..men men...hade grädde och blåbärsylt till oxå för attgöra det riktigt mumsigt ;-)

Birk har varit sjuk några dagar med örvärk så vi har varit hemma..men imorn ska vi på jobb och dagis igen,det blir kul!!!

Verkar som om det blir lite svårt att få dagis plats i Malung när vi flyttar..är visst stort behov för en hel ny avdelning till i centrum..många i kö..så då får vi väl åka till Öje eller Yttermalung på dagis :P där är det troligtvis lediga platser!! men men allt ordnar sig!!

Annars så har Geir varit på Megaflis i Oslo och köpt kakel till vårat badrum i Malung! Jätte fina 30x60 svarta "grova" till golvet och vita blanka till väggarna! ska nog oxå använda lite av dom svarta inne i duschen så det inte blir helt vitt på väggarna! Tror det blir jätte fint,Geir har vart super duktig som klarade välja ut kakel där...många färger,storlekar och typer att välja på där... dom kostade bara 89,-m2!! Billigt billigt!! och jag blev oxå nöjd..inte lätt att göra mig nöjd när det gäller färger och så...men svart och vitt!! kunde inte blitt bättre!! <3

2 kommentarer:

  1. Gud så mumsigt det ser ut. Det verkar vara en av favorit maten eller? ;-)
    Visst är det kul att fix och köp nya grejer till huset. Men det är svårt med färg och form!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja det smakade toppen bra :-) Birk har aldrig ätit det förut..men det kan bli en favorit ;-)
    Spännande med ett helt nyrenoverat hus!! Längtar till vi flyttar!!
    Kram

    SvaraRadera